HAULERWIJK – Bij een inval door het arrestatieteam zijn bij een inval in een woning aan de Slotemaker de Bruineweg donderdagmorgen drie personen aangehouden.

Na aanleiding van meerdere anonieme tips over een mogelijk drugslab in een woning heeft de politie donderdagmorgen een inval gedaan in de woning en een naastgelegen schuur. Hier bleek daadwerkelijk een drugslab te zitten waarna drie personen waaronder een 55-jarige man die ingeschreven staat op het adres door het arrestatieteam aangehouden zijn. De politie doet op dit moment onderzoek op de locatie waarna het lab zal worden ontmanteld door een specialistisch team.

De verdachten worden in de loop van de dag gehoord door rechercheurs. Daarnaast verricht het forensisch opsporingsteam onderzoek op de locatie en word er met buurtbewoners en andere getuigen gesproken.

Ook de gemeente werkt nauw samen met de politie en het openbaar ministerie als het gaat om de aanpak van criminaliteit. De gemeente onderzoekt of zij de woning een aantal maanden kunnen sluiten op grond van artikel 13B van de opiumwet.

 

 

Redactie