BUITENPOST – Op de Professor Wassenberghstraat is maandag net na middernacht brand ontstaan in een camper. De camper ging volledig verloren door het vuur.

De camper stond voor een schuurtje op een oprit geparkeerd. Omstreeks kwart over twaalf in de nacht werd de brandweer van Buitenpost gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer was er direct al geen redden meer aan en stond de camper volledig in de brand. De brandweer heeft direct de blussing ingezet om de brand te blussen en overslag naar het schuurtje te voorkomen. Ondanks het snelle optreden kon niet voorkomen worden dat de camper volledig uitbrandde en dat het schuurtje aanzienlijke schade opliep.

Nadat de brand geblust was, heeft de brandweer wat sloopwerkzaamheden verricht om er zeker van te zijn dat de brand uit was. Ook heeft men nog een gasfles uit de camper gehaald en veilig kunnen stellen. De camper kan door de brand als verloren worden beschouwd. Hoe brand heeft kunnen ontstaan, zal door de forensische opsporing van de politie worden onderzocht.

Ate Atema