In september gaan zeven brandweerlieden van Brandweer Leeuwarden de Alpe d’Huez in Frankrijk op de fiets beklimmen. Zij willen met deze sportieve prestatie geld ophalen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Het initiatief van Ronald Wouda, Andre Kooistra en Jan Beuving heeft in de korte tijd al veel financiële bijval gekregen. Zo heeft vrijwillig brandweerman Joost de Geus, één van de wielrenners, zijn werkgever IDée ICT Opleidingsgroep al bereid gevonden €1000,- aan dit goede doel te schenken. Om de volledige opbrengst ten goede te laten komen aan het goede doel heeft Brandweer Leeuwarden aangeboden de reis- en verblijfskosten van de groep sporters te betalen.Wilt u dit initiatief steunen en de brandweerlieden helpen in hun “strijd tegen littekens” dan is uw bijdrage op Giro 3161448 t.n.v. de personeelsvereniging van Brandweer Leeuwarden meer dan welkom. In oktober 2008 wordt het bedrag bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Eerste update: 1ste foto van het hele team

 

Tevens zullen wij van 112fryslan.nl u elke maand op de hoogte houden. Voor eventuele vragen kunt u mailen met wouter, met het emailadres vermeld bij het kopje contact.

112Fryslan

})