Voorpagina > Bijrijdster gewond na aanrijding met trekker
Ambulance Hoofd Nieuws Noord-Oost Politie

Bijrijdster gewond na aanrijding met trekker

Bijrijdster gewond na aanrijding met trekker

Engwierum – Op de Munebuorren (N358) is dinsdagavond rond negen uur een bijrijdster gewond geraakt bij een ongeval. Op de eerder genoemde weg kwamen een trekker en twee voertuigen met elkaar in botsing.

Een trekker wilde linksaf een erf oprijden, een personenauto die achter de trekker reed zag dit niet en haalde de trekker in. Op dat moment sloeg de trekker linksaf en schepte de personenauto, die door de klap werd opgetild en een geparkeerde auto raakte. Er kwamen twee ambulances en meerdere politie-eenheden met spoed ter plaatse.

De bijrijdster uit de auto is met pijn op de borst per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De autobestuurder is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar raakte niet dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis niet nodig bleek.

De politie heeft een rapport gemaakt van het ongeval. De trekker kreeg door de aanrijding een kapotte velg en een lekke band. De personenauto liep door de aanrijding behoorlijke schade op en werd afgesleept door een bergingsbedrijf.

Over de fotograaf

Nieuwsuitkollum

Over de fotograaf

112 Dokkum