Voorpagina > Bestuurder bestelbus overleden bij ongeval met vrachtwagen
Ambulance Brandweer Hoofd Nieuws Leeuwarden E.O. Politie

Bestuurder bestelbus overleden bij ongeval met vrachtwagen

Bestuurder bestelbus overleden bij ongeval met vrachtwagen

WARTEN – Op de Stukenwei nabij de Fonejachtbrug heeft woensdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een bestelbus, de bestuurder van de bestelbus is hier bij om het leven gekomen.

De vrachtwagen en de bestelbus met aanhanger kwamen met elkaar in botsing, dit gebeurde op Stukkenwei die naast de Waldwei(N31) ligt. Direct werd er door de hulpdiensten groot alarm geslagen, meerdere eenheden van politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De weg was tijdens het incident compleet gestremd voor verkeer.

De bestuurder van de vrachtwagen raakte gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis. Voor de bestuurder van de bestelbus mocht hulp niet meer baten, hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Verkeersongevallen analyse van de politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht van deze aanrijding. Mensen van de gemeente zijn ter plaatse gekomen om de ravage groten deels op te ruimen, bergingsbedrijven hebben de betrokken voertuigen geborgen.

Over de fotograaf

Hendrik Dijkstra