Voorpagina > Bestuurder bekneld na aanrijding met Omrin
2. Gemeente Leeuwarden E.O.

Bestuurder bekneld na aanrijding met Omrin

Bestuurder bekneld na aanrijding met Omrin

LEEUWARDEN – Op het Hoeksterpad vond woensdagmiddag een aanrijding plaats tussen twee voertuigen.

Een auto van Omrin was net vanaf de Voorstreek linksaf geslagen toen de bestuurder van een Mercedes in de zijkant botste. De exacte toedracht van de aanrijding is bij ons niet bekend.

Brandweer en ambulance kwamen omstreeks kwart over een met spoed ter plaatse om hulp te verlenen aan de bestuurder van de Mercedes. Medewerkers van stadstoezicht waren als eerste ter plaatse. Zij hebben eerste hulp verleend en het verkeer geregeld.

Terwijl ambulancepersoneel de bestuurder van de Mercedes onderzocht werd de auto door de brandweer gestabiliseerd. De brandweer verwijderde de achterdeur en de deurstijl aan de bestuurderskant. Na enige tijd kon de man uit zijn auto gehaald worden en vervolgens met spoed naar het MCL gebracht worden.

Verkeer vanaf de rotonde werd omgeleid, verkeer vanaf de Voorstreek kon alleen rechtsaf. Berger Theo Faber heeft de Mercedes geborgen, de Omrin auto kon zelfstandig naar de garage rijden. Wegens lekkage van vloeistoffen heeft een veegauto van Omrin het wegdek gereinigd.

Video : E. Brandsma
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=he1GJdTkxK0[/youtube]

Over de fotograaf

112Fryslan