Voorpagina > Bestelbus botst achter op auto op Afsluitdijk
Ambulance Nieuws Politie Zuid-West

Bestelbus botst achter op auto op Afsluitdijk

Bestelbus botst achter op auto op Afsluitdijk

BREEZANDDIJK – Op de A7 Afsluitdijk botste vrijdagmiddag een bestelbus achter op een auto die afremde voor een file. De politie zoekt getuigen.

De auto remde af voor een file, dit werd door de bestelbus niet op tijd gezien, waardoor deze met een flinke klap achter op de auto botste. Het ongeval gebeurde tussen Breezanddijk en Kornwerderzand richting Friesland. In totaal waren er vier voertuigen betrokken bij de aanrijding.

Politie en ambulance gingen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen aan mogelijke slachtoffers. Of er iemand gewond is geraakt, is bij ons niet bekend.

Volgens de politie afdeling Team Verkeer Noord-Nederland hebben direct na de aanrijding een aantal passanten zich bij de betrokkenen van de aanrijding gemeld, met opmerkingen over het rijgedrag van de bestuurder van de betrokken bestelbus. De politie komt graag in contact met deze getuigen. Verzoek is dan om contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844. Vermeld dan het zaaknummer: 2019311023.

Door het ongeval liep de file op tot enkele kilometers met een vertraging tot een uur. Richting Noord-Holland ontstond een kijkersfile.

Over de fotograaf

Redactie 112fryslan