WÂLTERSWÂLD – Op de Kostverloren, de nieuwe weg tussen de Centrale As en de Koailoane, vond vrijdagavond een ongeval plaats. Omstreeks tien uur raakte een bestelauto van de weg en kwam in de sloot terecht.

De automobilist(e) van het voertuig reed in de richting van de Koailoane. Door nog onbekende oorzaak ging het in een bocht mis. De automobilist(e) raakte met het voertuig van de weg en kwam in de sloot tot stilstand.

De hulpdiensten werden direct opgeroepen om hulp te verlenen. Bij het doorgeven van de melding werd al gemeld dat de automobilist(e) uit het voertuig was. Ook werd gemeld dat de automobilist(e) niet gewond was geraakt, waardoor er geen ambulance nodig was. Wel werden de politie en het bergingsbedrijf ingeschakeld om hulp te verlenen.

Omdat het ongeval op een nieuw stuk weg had plaatsgevonden, was de locatie bij de politie niet geheel duidelijk. In afwachting van de politie hebben enkele fotografen met hun voertuig het ongeval beveiligd. De berger kon daardoor het voertuig veilig uit de sloot halen en afslepen.

Ate Atema