Autodief rijdt in op autobezitter

OENTSJESRK – De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal van een auto aan de Sanjesreed in Oentsjerk. De dief is ingereden op de eigenaar van de auto.

De eigenaar had zijn auto bij zijn woning geparkeerd. Zaterdagmiddag 10 december vlak voor 17 uur ziet hij ineens een onbekende persoon in zijn auto zitten. Hij loopt op de auto af en spreekt de onbekende man aan. Die rijdt er echter vandoor, een doodlopende straat in. De man keert de auto en komt terug rijden. De eigenaar wil de man tot stoppen dwingen en gaat op straat staan. De man mindert echter geen vaart, maar rijdt recht op de eigenaar af. Die moet opzij springen om een aanrijding te voorkomen. De autodief weet met de auto te ontkomen.

Signalement
Het zou gaan om een man tussen de 40 en 50 jaar oud met blond haar en een baardje. Hij is vertrokken in een grijze Citroen C3 cabrio met kenteken 03-XP-PV. De politie heeft direct in de omgeving gezocht en de hulp van het publiek ingeroepen via burgernet. Ook is een buurtonderzoek gehouden. Tot op heden is de man noch de auto aangetroffen.

Redactie