WANSWERT – Bij een eenzijdig ongeval op de Goslingawei is zaterdagmiddag rond kwart over vier een auto fors beschadigd geraakt. De bestuurster kwam met de schrik vrij.

De vrouw reed met haar voertuig over de Wânswerterdyk en wilde, door middel van het kruising over te steken, naar de Goslingawei toe. De vrouw raakte plotseling de controle over het voertuig kwijt, mede doordat er op het kruispunt veel grind was aangebracht. De auto gleed door en ramde vervolgens een betonblok, meerdere hekwerken en een boom. Ook werd de auto gelanceerd en sloeg daardoor tenminste een keer over de kop. Uiteindelijk kwam de auto weer op vier wielen tot stilstand.

De politie en ambulance werden naar het ongeval gestuurd en waren snel ter plaatse. De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en nog kort behandeld, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Gezien de schade aan de auto, mag de vrouw van geluk spreken dat ze niet gewond is geraakt. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft de zwaar beschadigde auto geborgen.

Ate Atema

})