Voorpagina > Auto in tuin na aanrijding; meerdere gewonden
Ambulance Hoofd Nieuws Opsterland Politie

Auto in tuin na aanrijding; meerdere gewonden

Auto in tuin na aanrijding; meerdere gewonden

STEGGERDA – Bij een ongeval op de kruising van de Steggerdaweg met de Turfhoekweg zijn zondagochtend meerdere personen gewond geraakt. Beide betrokken voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Volgens de politie kwam één van de voertuigen vermoedelijk vanaf de Turfhoekweg, toen deze geen voorrang verleende aan een automobilist die vanaf Noordwolde op de Steggerdaweg reed. Door het ongeval kwam één van de voertuigen in de tuin van een woning terecht.

De beide inzittenden van de rode auto zijn door medisch personeel onderzocht. Voor in ieder geval de passagier bleek het nodig om met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht. Haar letsel is niet bekend. De bestuurder is kort ter plaatse behandeld, maar hoefde voor zover bekend niet naar het ziekenhuis voor verder behandeling.

Voor de bestuurster van de tweede auto bleek het eveneens noodzakelijk om naar het ziekenhuis te gaan. Haar letsel is ook niet bekend. Door een berger zijn, na onderzoek door de politie, beide voertuigen geborgen en naar een veilige locatie gebracht.

Vanwege het ongeval was een deel van de weg tijdelijk afgesloten. Omstanders voorzagen de agenten van een kop koffie.

Over de fotograaf

ProNews