GROU – De hulpdiensten werden donderdagmiddag ingeschakeld voor een aanrijding op de Reinierswei waar mogelijk iemand in het water zou liggen.

Op de weg tussen Grou en Jirnsum was door een aanrijding een auto in een ondiepe sloot terecht gekomen. Duikers en oppervlakte redders werden gealarmeerd maar werden al snel afgemeld.

Het betrof een aanrijding waarbij één van de partijen is doorgereden. Hierom is de politie op zoek naar (naar alle waarschijnlijkheid) een donkerblauw oud model Ford Focus sedan (met kontje). Op de plaats van de aanrijding is een wieldop (dus stalen velgen) en een linker(bestuurderskant)buitenspiegelkap aangetroffen. Deze zijn afkomstig van de doorrijder.

Ziet u een dergelijke Ford Focus of kent u iemand die zo’n Focus bezit en nu een wieldop en een spiegelkap mist dan hoort de politie dat graag via 0900-8844 onder vermelding van proces-verbaalnummer 2017042355. De foto van de blauwe Ford bij dit bericht is een internetfoto. Deze is ter indicatie geplaatst.

De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt bij dit ongeval.

Redactie