DOKKUM – In een parkeergarage van een supermarkt aan de Rondweg-West is woensdagmiddag een personenauto tegen een paal gebotst. Rond 16:00 uur ontstond het ongeval en kwam het voertuig tegen de paal tot stilstand.

Het ongeval in de parkeergarage ontstond toen de bestuurster met haar voertuig om een zwarte auto heen wilde rijden. Op het moment dat de bestuurster om het voertuig heen wilde gaan, zag zij een paal in het midden van de parkeergarage over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg, waardoor de automobiliste met haar voertuig tegen de paal tot stilstand kwam.

De politie evenals de ambulance werden direct opgeroepen om hulp te verlenen. De bestuurster is kort door het ambulancepersoneel onderzocht op verwondingen. Na controle bleek de bestuurster niet gewond te zijn geraakt, waardoor vervoer naar het ziekenhuis niet nodig bleek te zijn.

De politie heeft het ongeval met de betrokkenen verder afgehandeld. Bergingsbedrijf Boersma heeft met behulp van een krik het voertuig uit de parkeergarage gerold. Vervolgens is het voertuig door het bergingsbedrijf verder naar boven getakeld en afgesleept.

Ate Atema