Aanrijding tussen twee voertuigen

NOORDWOLDE – Brandweer, politie en ambulance werden dinsdag om 16:46 uur gealarmeerd voor een ongeval aan de Koningin Wilhelminalaan (N353)

Op de locatie net nabij Noordwolde-Zuid bleken een tweetal voertuigen in botsing te zijn gekomen. De aanhanger van de auto schoot bij de klap los van het trekkend voertuig en kwam verderop terecht.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Een deur van een voertuig moest verwijderd worden om de bestuurder van een blauwe Volkswagen transporter uit zijn benarde positie te bevrijden. Het slachtoffer werd vervolgens door een ambulance vervoerd naar een ziekenhuis.

De blauwe Volkswagen kwam vanaf de Oostvierdeparten en zag het andere voertuig met aanhanger waarschijnlijk over het hoofd. De bus werd vol in de flank geraakt en beide voertuigen kwamen aan de overkant van de weg in een weiland tot stilstand.

De marechaussee en de politie hebben beide het verkeer tijdens het ongeval omgeleid. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

112Fryslan