KIMSWERD – In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Harlingen gealarmeerd voor een Aanrijding met beknelling op de N31 thv van de Kimswerderhoek.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Het bleek te gaan  om een éénzijdig ongeval en de bestuurder klaagde over nek en rug letsel. Op aanvraag van de ambulancedienst is het dak van de auto verwijderd en is de bestuurder overgedragen aan het ambulance personeel.Waarna hij met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Leeuwarden is gebracht.

Tekst: www.regionoordwestfryslan.nl

Politiebericht:

Kimswerd N31: automobilist gewond door eenzijdige aanrijding De politie heeft zondagnacht aan de N31 assistentie geleverd tijdens een eenzijdige aanrijding waarbij een 29-jarige automobilist uit Veenwouden gewond raakte. De bestuurder reed met twee passagiers in de richting van Harlingen toen zijn auto tegen een bult reed en met de auto in een sloot tot stilstand kwam. Zijn passagiers kwamen met de schrik vrij. Het slachtoffer is met nek- en rugletsel per ambulance naar het MCL in Leeuwarden gebracht. Een takeldienst voerde de beschadigde auto af.

Foto’s Joachim de Ruijter

112Fryslan