Hoofd Nieuws Ambulance Brandweer Politie Heerenveen E.O.

Gewonde bij aanrijding onderaan afrit A32

OUDESCHOOT – Op de Annebuorren vond woensdagmiddag een aanrijding plaats waarvoor de hulpdiensten uitrukten.

Bij de aanrijding kwamen politie, brandweer en ambulance onderaan de afrit van de A32 ter plaatse. Er waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De brandweer bleek niet nodig te zijn, er zat niemand bekneld. Een van de inzittenden is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie regelde het verkeer. Een berger heeft de twee zwaar beschadigde auto’s afgesleept. Het ongeval werd in eerste instantie gemeld als Schoterpad in Heerenveen. Al snel werd duidelijk dat dit niet de juiste locatie was.

Foto’s: Dennis Stoelwinder – Meer foto’s op GrootHeerenveen.nl

Over de fotograaf

Redactie 112fryslan

Volg 112fryslân op social media