Hoofd Nieuws Ambulance Brandweer Politie Noord-Oost

Twee gewonden bij ernstig ongeval Kleasterdyk

WÂNSWERT – Bij een ernstig ongeval tussen twee auto’s zijn aan het begin van de middag twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de Kleasterdyk. Door onbekende reden zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen waarbij een auto in een naastgelegen sloot terecht kwam. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen om hulp te verlenen aan de slachtoffers. De brandweer heeft de slachtoffers geholpen uit het voertuig te komen. Ook het mobiel medisch team is hierbij ter plaatse geweest om hulp te verlenen.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval hierbij was de weg volledig afgesloten.

Over de fotograaf

Redactie 112fryslan

Volg 112fryslân op social media