Hoofd Nieuws Ambulance Politie Noord-Oost

Persoon gewond bij ongeval op kruising E10

RYPTSJERK – Op de kruising van de Westerdijk met de Rijksstraatweg N355 heeft vrijdagavond een verkeersongeval plaatsgevonden. Een personenauto kwam rond half zeven door onbekende oorzaak in botsing met een pick-up.

Na de botsing tussen beide voertuigen kwam de personenauto uiteindelijk tegen een verkeerslicht tot stilstand. Door de klap raakte de mast van het verkeerslicht ontzet. Omdat de groene lamp van het verkeerslicht ook niet meer werkte, was het voor een aantal bestuurders een lastige situatie. Vanwege de drukte ondervond het verkeer veel hinder van het incident. Het verkeer werd daarom door de politie in goede banen geleid.

De twee inzittenden van de personenauto werden in de ambulance nagekeken. Na de controle werd één persoon per ambulance overgebracht naar het MCL. De schade aan beide voertuigen was groot, de voertuigen werden afgesleept.

Over de fotograaf

Ate Atema

Volg 112fryslân op social media