Hoofd Nieuws Leeuwarden E.O. Brandweer Politie

Auto uitgebrand tijdens nieuwjaarsnacht

LEEUWARDEN – Rond half vijf nieuwjaarsnacht werden brandweer en politie opgeroepen voor een autobrand aan de Oostersingel.

Op een parkeerterrein stond een Mercedes in lichterlaaie. De brandweer was vlot ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto volledig verwoest werd door de vlammen. De brand was met blusschuim snel geblust.

De eigenaar van de Mercedes werd door de politie wakker gemaakt om te melden dat zijn auto in brand stond. Ook een naastgelegen auto liep schade op. Daarvoor werden schadeformulieren ingevuld zodat deze schade afgehandeld kan worden via de verzekering van de Mercedes.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

Video: R. Kiestra

Over de fotograaf

Edwin Tjallings

Volg 112fryslân op social media