Hoofd Nieuws Ambulance Noord-West Politie

Motorrijder gewond na botsing met personenauto

HARLINGEN – Op de Harlingerstraatweg tussen Midlum en Harlingen is vrijdagochtend een motorrijder gewond geraakt. Op de kruising met de Skieppedyk kwam de motorrijder in botsing met een personenauto.

De motorrijder kwam door de aanrijding meters verderop in de berm terecht. Voorbijgangers verleenden eerste hulp tot dat de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Personeel van twee ambulances hebben de motorrijder gestabiliseerd. Na de behandeling en stabilisatie is de motorrijder per ambulance met spoed naar een ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De Harlingerstraatweg werd vanwege het ongeval in beide richtingen afgesloten. Een berger heeft beide voertuigen geborgen.

Foto’s: Maurice van Miltenburg

Over de fotograaf

Redactie 112fryslan

Volg 112fryslân op social media