Hoofd Nieuws Ambulance Brandweer Noord-West Politie Youtube

Twee gewonden bij kleine explosie in zeilbootje

HARLINGEN – Op woensdag 16 november werden de brandweer, politie en meerdere ambulances even voor 15:00 uur gealarmeerd voor een persoon te water aan de Zuidoostersingel in Harlingen. Ook de traumahelikopter uit Groningen werd opgeroepen.

Op een zeilbootje had een kleine explosie plaatsgevonden. Deze was veroorzaakt door een steekvlam in de motor. Door de explosie waren twee personen overboord gevallen en gewond geraakt. Beide slachtoffers waren snel uit het water, waarna hulpverleners zich over hen ontfermde. Personeel van de traumahelikopter bood medische assistentie. De slachtoffers zijn per ambulances overgebracht naar een ziekenhuis.

Over de fotograaf

Nick den Boer

Volg 112fryslân op social media