Hoofd Nieuws Ambulance Brandweer Politie Zuid-Oost

Jongeren uit te water geraakte auto gehaald

DRACHTSTERCOMPAGNIE – De hulpdiensten moesten vrijdagavond in actie komen voor een aantal jongeren die met hun auto te water waren geraakt.

Om 21:38 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water op De Dammen. De brandweer rukte uit met een tankautospuit, hulpverleningswagen en oppervlakte redders. Ook diverse politie eenheden en een ambulance kwamen ter plaatse.

De auto was rechtdoor gereden in een scherpe bocht naar rechts en vervolgens in een sloot terecht gekomen. De brandweer van Ureterp heeft met behulp van een ladder de jongeren uit de auto gehaald. Allen werden door ambulance personeel gecontroleerd, vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Over de fotograaf

Redactie 112fryslan

Volg 112fryslân op social media