Hoofd Nieuws Ambulance Brandweer Noord-West Politie Youtube

Keuken verwoest bij brand in Franeker

FRANEKER – Maandagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Hocquart in Franeker.

Bij aankomst van de brandweer van Franeker bleek er brand te zijn ontstaan in de keuken van de woning. De brandweer heeft meteen een binnen aanval uitgevoerd en kon de brand snel blussen. De keuken liep veel schade op door de brand. Ook is een kat uit de woning gehaald deze werd opgevangen door de brandweer en later met de  dierenambulance  met spoed naar de dierenarts vervoerd. De bewoner van de woning is door ambulance personeel nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

[ultimate_video_player id=”1″]

Over de fotograaf

Nick den Boer

Volg 112fryslân op social media