Hoofd Nieuws Leeuwarden E.O. Brandweer Politie

Ondergronds gaslek naast Stephensonviaduct

LEEUWARDEN – Donderdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd vanwege een gaslek aan de Voltastraat.

Medewerkers van Liander waren op de hoek Voltastraat / Amperestraat al aanwezig. Bij werkzaamheden werd een gaslek ontdekt. Uit voorzorg kwamen de brandweer en politie met spoed ter plaatse. Ondergronds werd gas gemeten, daarom werden ook de rioolputten geopend.

Aan het eind van de middag was nog niet helemaal duidelijk waar het lek zich exact bevind. De politie afzettingen werden daarom overgenomen door medewerkers van stadstoezicht. Medewerkers van Dijkstra hekwerken hebben hekken geplaatst. De Voltastraat is volledig afgesloten evenals de Amperestraat.

Over de fotograaf

Edwin Tjallings

Volg 112fryslân op social media