Hoofd Nieuws Ambulance Brandweer Politie Zuid-Oost

Drie gewonden bij aanrijding op de A32

HEERENVEEN – De hulpdiensten rukten woensdag aan het eind van de middag uit voor een ongeval op de A32. Ter hoogte van het Abe Lenstra Stadion waren twee auto’s en een busje met elkaar in botsing gekomen.

 

De brandweer, politie en drie ambulances kwamen ter plaatse. Drie betrokkenen zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. In één van de auto’s zat naast de bestuurder, een hond in de auto. De brandweer heeft het dier samen met de eigenaar uit het zwaar beschadigde voertuig gehaald.

Rijkswaterstaat sloot tijdens de afhandeling van het ongeval één rijbaan van de A32 af. Het verkeer moest gebruik maken van de linker rijbaan. Berger Hof heeft de drie beschadigde voertuigen afgesleept.

Tekst en foto’s met dank aan Dennis Stoelwinder – Feannet

Over de fotograaf

Robin Kiestra

Volg 112fryslân op social media