Hoofd Nieuws Ambulance Noord-West Politie

Fietser komt hard ten val

FRANEKER – Donderdagavond is er op de Burgemeester J. Dijkstraweg een fietser door onbekende oorzaak hard ten val gekomen.

Op het fietspad,  ter hoogte van recreatie- en sportcentrum Bloemketerp, ging het mis. Het letsel was dusdanig ernstig dat ook de hulp van de traumahelikopter uit Groningen moest worden ingeroepen. Na stabilisatie is het slachtoffer, ondersteund door een trauma-arts met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Hoewel de toedracht van dit ongeval nog niet bekend is, hebben mogelijk de vele bladeren op de weg een rol gespeeld bij dit ongeval. De politie sloot tijdens de hulpverlening de rondweg tijdelijk af zodat de traumahelikopter veilig kon landen.

Foto’s met dank aan Franekeractueel.nl

Over de fotograaf

112Fryslan

Volg 112fryslân op social media