Hoofd Nieuws Ambulance Noord-West Politie

Kop-staart aanrijding Afsluitdijk

KORNWERDERZAND – Zondagochtend vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand. Politie en ambulance werden op pad gestuurd, de gealarmeerde brandweer werd al snel weer afgemeld.

Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken, waarvan er twee fietsendragers achterop de auto hadden zitten. Een inzittende is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Rijkswaterstaat heeft samen met de politie twee rijstroken afgesloten, het verkeer werd via de vluchtstrook geleid. Dit leidde tot een korte file. Over de oorzaak van het ongeval is op dit moment nog niks bekend.

Foto’s en Video Stefan Postema www.postema-media.nl

Over de fotograaf

112Fryslan

Volg 112fryslân op social media