LEEUWARDEN – De afgelopen dagen viel bij veel inwoners van de gemeente Leeuwarden de eerste uitgave van onze veiligheidskrant op de mat.

Deze eerste uitgave is samen met de reclame folders bezorgd bij mensen zonder sticker op de brievenbus. Omdat het om een proef gaat is eerst gekozen om de krant alleen in de gemeente Leeuwarden te bezorgen en daarna een evaluatie te doen of de krant een vervolg krijgt.

De krant die vooral gericht is op veiligheid staan een aantal artikelen over 112fryslan en enkele eigen redactionele artikelen over bijvoorbeeld het SIGMA team en twee van onze fotografen die ook hulpverlener zijn bij het rode kruis. Ook een aantal bedrijven hebben een redactionele bijdrage geleverd aan de krant, bijvoorbeeld schoorsteentechniek noord over hoe belangrijk het is om uw schoorsteen schoon te maken.

Woont u niet in de gemeente Leeuwarden of heeft u als inwoner van de gemeente Leeuwarden de krant niet ontvangen? Kijk dan op de volgende link voor de digitale versie van de krant: http://issuu.com/24webvertising/docs/veiligheidskrant_112fryslan/0

112Fryslan