Brandweerman in actie voor Energy4all

LEEUWARDEN – Van 1 tot en met 8 mei gaat Bert Kesimaat een geweldige prestatie neerzetten. Hij gaat in zijn eentje kajakken van Maastricht naar Leeuwarden over de Nederlandse rivieren.

Dit doet hij voor zijn nichtje Noa-Lynn die ongeneeslijk ziek is. Noa-Lynn is 2 jaar en getroffen door de energiestofwisselingsziekte.

Onderzoek naar energie stofwisselingsziekten
Net als voor andere patiëntjes is het erg belangrijk voor Noa-Lynn dat het onderzoek naar energiestofwisselingsziekten versneld wordt en dat er een medicijn komt. Bert, de oom van Noa-Lynn, wilde graag iets doen voor zijn nichtje en gaat daarom kajakken van Maastricht naar Leeuwarden.

De tocht
De tocht zal Bert in zijn eentje gaan volbrengen. Onderweg zal hij bijgestaan worden door onder andere vrienden, kennissen en anderen die Bert willen steunen. De route die Bert zal gaan kajakken wordt binnenkort bekend gemaakt en u bent van harte welkom om hem langs de route te steunen gedurende 1 tot en met 8 mei. Bert zal op 8 mei aankomen in Leeuwarden waar hij warm onthaald zal worden door vrienden, familie en Energy4All.

Steunen
U kunt Bert ook steunen in zijn geweldige actie! Door geld te doneren steunt u zijn nichtje Noa-Lynn en vele anderen. Daarnaast is het mogelijk om uw reclame op de Kajak of op de Jeep van Bert te plaatsen voor een mooie donatie.

Wilt u meer informatie over de tocht van Bert of over sponsormogelijkheden?
Kijkt u dan eens op [url=http://www.kajakken4energy.nl/]kajakken4energy.nl[/url] of stuur een mailtje naar [email protected]

Programma:

30 april: Met de auto richting Geulle
Naar Camping de boskant (camping vlak bij de maas)

1 mei: start 06.00 uur Geulle. –> Finish Lotttum.

2 mei: start 06.00 uur Lottum –> Finish Bemmel.

3 mei: Start Huissen –> Finish Deventer.

4 mei: Start 06.00 uur Deventer –> Finish Kampen / Nagele

5 mei: Start 06.00 uur Nagele –> Finish Lemmer

6 mei:………………………………………………………….volgt

7 mei:………………………………………………………….volgt

8 mei: Start Scharnegoutum –> Finish Leeuwarden
Aankomst Harmonie 17.00 uur

Bron: [url=http://www.team-a.nl/]Team A brandweer Leeuwarden[/url]

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

112Fryslan